(Sluiten)

Als aankoopmakelaar voor groot Amsterdam heben wij ervaring met de aankoop van woningen in Amsterdam. Dus als je een woning in Amsterdam wilt aankopen, kunnen wij je als ervaren aankoopmakelaar van dienst zijn.

Wij zijn een organisatie waarbij het accent ligt op het inschakelen van lokale (Amsterdam) en gemotiveerde deskundigen voor ieder deelgebied van het aankooptraject.

Wij werken met vaste mensen in Amsterdam: een bouwkundig specialist en een gecertificeerd taxateur.

Het onderhandelen doen wij altijd zelf. Niet alleen omdat we daar heel goed in zijn, maar ook om afstand te kunnen bewaren naar de verkopend makelaar. Amsterdamse makelaars die met elkaar onderhandelen, zullen niet altijd geneigd zijn elkaar onder druk te zetten. Wij hebben geen persoonlijke bindingen met de makelaar uit Amsterdam met wie we onderhandelen, enkel het belang van de koper telt voor ons: de laagst mogelijke aankoopprijs.

De bouwkundige is nodig om (verborgen) gebreken op te sporen en (on)mogelijkheden te bespreken, een onafhankelijke taxateur uit Amsterdam om de zuivere waarde van het object te bepalen en om een taxatierapport op te maken dat je bij iedere bank van Nederland kunt gebruiken.

Laat je bij de aankoop van jouw woning in Amsterdam bijstaan door een ervaren aankoopmakelaar die je betaalt naar prestatie.

Onbeperkte aankoopbegeleiding

Onze aankoopmakelaar was in 1998 de eerste aankoopmakelaar in Nederland die zich uitsluitend bezighield met aankoopbegeleiding en die het tarief niet berekende op basis van een percentage van de koopprijs, maar op basis van het bedrag dat van de vraagprijs werd afgedongen. Nu heb je onbeperkte aankoopbegeleiding voor een vast tarief van € 1.695,-. Wij gaan net zo lang door totdat wij een huis voor jou hebben aangekocht.


Meer informatie

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.