(Sluiten)

Eerste aankoopmakelaar die werkt met prestatietarief

Onze aankoopmakelaar was in 1998 de eerste aankoopmakelaar in Nederland die zich uitsluitend bezighield met aankoopbegeleiding en die het tarief niet berekende op basis van een percentage van de koopprijs, maar op basis van het bedrag dat van de vraagprijs werd afgedongen. En zo werken we nog steeds. Met een transparant en fair prestatietarief, loon naar werken.

Alleen op die manier weet je heel zeker dat jouw aankoopmakelaar zich tot het uiterste zal inspannen om daadwerkelijk de laagste koopprijs te realiseren.

Inzet van lokale deskundigen

Inmiddels is zijn wij een organisatie waarbij het accent ligt op het inschakelen van lokale (Amsterdam) en gemotiveerde deskundigen voor ieder deelgebied van het aankooptraject.

Wij werken met vaste mensen in Amsterdam: een bouwkundig specialist en een gecertificeerd taxateur.

Het onderhandelen doen wij altijd zelf. Niet alleen omdat we daar heel goed in zijn, maar ook om afstand te kunnen bewaren naar de verkopend makelaar. Plaatselijke makelaars die met elkaar onderhandelen zullen niet altijd geneigd zijn elkaar onder druk te zetten. Wij hebben geen persoonlijke bindingen met de makelaar met wie we onderhandelen, enkel het belang van de koper telt voor ons: de laagst mogelijke aankoopprijs.

De bouwkundige is nodig om (verborgen) gebreken op te sporen en (on)mogelijkheden te bespreken, een onafhankelijke taxateur om de zuivere waarde van het object te bepalen en om een taxatierapport op te maken dat je bij iedere bank van Nederland kunt gebruiken.


Daarnaast kunnen wij je ook in contact brengen met verhuis- en ontruimbedrijven die voor jou goedkoop een pand ontruimen in Amsterdam,

Deskundige aankoopmakelaar in Amsterdam

Belangrijk voor ons succes sinds 1998 is het feit dat we zelf geen huizen of hypotheken verkopen. Op die manier vermijden wij belangenverstrengeling. Geen dubbele petten. Wij verdienen onze boterham als pure aankoopmakelaar, enkel gericht op het belang van de woningkoper. En zo hoort het.