(Sluiten)

Over ons

Eerste aankoopmakelaar die werkt met prestatietarief

Onze aankoopmakelaar was in 1998 de eerste aankoopmakelaar in Nederland die zich uitsluitend bezighield met aankoopbegeleiding en die het tarief niet berekende op basis van een percentage van de koopprijs, maar op basis van het bedrag dat van de vraagprijs werd afgedongen. En zo werken we nog steeds. Met een transparant en fair prestatietarief, loon naar werken.

Alleen op die manier weet je heel zeker dat jouw aankoopmakelaar zich tot het uiterste zal inspannen om daadwerkelijk de laagste koopprijs te realiseren.

Inzet van lokale deskundigen

Inmiddels is zijn wij een organisatie waarbij het accent ligt op het inschakelen van lokale (Amsterdam) en gemotiveerde deskundigen voor ieder deelgebied van het aankooptraject.

Wij werken met vaste mensen in Amsterdam: een bouwkundig specialist en een gecertificeerd taxateur.

Het onderhandelen doen wij altijd zelf. Niet alleen omdat we daar heel goed in zijn, maar ook om afstand te kunnen bewaren naar de verkopend makelaar. Plaatselijke makelaars die met elkaar onderhandelen zullen niet altijd geneigd zijn elkaar onder druk te zetten. Wij hebben geen persoonlijke bindingen met de makelaar met wie we onderhandelen, enkel het belang van de koper telt voor ons: de laagst mogelijke aankoopprijs.

De bouwkundige is nodig om (verborgen) gebreken op te sporen en (on)mogelijkheden te bespreken, een onafhankelijke taxateur om de zuivere waarde van het object te bepalen en om een taxatierapport op te maken dat je bij iedere bank van Nederland kunt gebruiken.

Adres:

Chasséstraat 93
1057 JB Amsterdam
088 4303061

Daarnaast kunnen wij je ook in contact brengen met verhuis- en ontruimbedrijven die voor jou goedkoop een pand ontruimen in Amsterdam,

Belangenverstrengeling

Belangrijk voor ons succes sinds 1998 is het feit dat we zelf geen huizen of hypotheken verkopen. Op die manier vermijden wij belangenverstrengeling. Geen dubbele petten. Wij verdienen onze boterham als pure aankoopmakelaar, enkel gericht op het belang van de woningkoper. En zo hoort het.

Deskundige aankoopmakelaar

De kracht van een goede aankoopmakelaar zie je terug in het onderhandelingsresultaat. Vijfduizend euro krijgt iedereen wel van de prijs af, dat is geen kunst. Het gaat erom de absolute bodem te vinden. Krijgt onze aankoopmakelaar echt veel van de prijs af, dan wil hij daarvoor beloond worden. Dat is logisch en fair”.


Onze deskundige aankoopmakelaar is Han Busio. Na zijn studie Nederlands Recht startte Han Busio als aankoopmakelaar in Amsterdam. Later is dit ook uitgemond in Libero Aankoop voor heel Nederland. Aankoopmakelaar Amsterdam en Libero Aankoop zijn onderdeel van Almexx BV (KvK 08099570), de voorwaarden kun je op de website van Libero Aankoop nalezen.


Over Han Busio en het succesverhaal van Libero Aankoop verscheen eind 2012 een artikel in het Parool en in het onafhankelijke vakblad voor NVM-makelaars VASTGOED.

 

 

 
Onderhandelmakelaar; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video