(Sluiten)

Waarom zou ik een aankoopmakelaar inschakelen?

Uit onderzoek is gebleken dat een goede aankoopmakelaar een (veel) lagere aankoopprijs in de wacht sleept dan een particuliere koper. Als gespecialiseerd onderhandelaar en ervaren aankoopmakelaar in Amsterdam kennen wij het klappen van de zweep als geen ander en bovendien zijn wij extra gemotiveerd om scherp te onderhandelen, omdat ons eigen loon samenhangt met het onderhandelingssucces.

Ook begeleiden wij de transactie in juridisch opzicht tot en met de notaris en zorgen wij gedurende het traject voor kostenbesparende tips. Je zult na afloop zeer tevreden terugblikken op ons werk.

Wat zijn de kosten als de aankoop niet doorgaat?

Je betaalt vooraf € 1.695,-. Hiervoor gaan wij onbeperkt aan de slag voor jou. Gaat de aankoop niet door? Geen probleem, dan kun je weer op ons rekenen bij het volgende huis waar je een bod op wilt doen. Wij gaan net zo lang door totdat wij een woning voor jou hebben aangekocht.

Kan er een maximum aankoopsom aan worden gegeven?

Het is mogelijk vooraf aan te geven wat het maximum aankoopbedrag is dat je voor de woning wilt betalen. Uiteraard bespreken we vooraf wel de haalbaarheid van het opgegeven maximum.

Welk voordeel heeft een makelaar die geen woningen verkoopt?

Omdat onze aankoopmakelaar zelf geen huizen verkoopt, heeft hij geen dubbele belangen. Hij kan de onderhandelingen scherp voeren omdat hij weet dat hij de verkopend makelaar niet te vriend hoeft te houden bij de verkoop van zijn eigen woningen. Zuiver blijven, vooral ook ten opzichte van de collega-makelaars die voor de verkoper werken!

Hoeveel tijd gaat verloren nadat ik jullie heb ingeschakeld?

In principe word je binnen een uur geholpen.