(Sluiten)

 

Wat mag je verwachten van de aankoopbegeleiding door Aankoopmakelaar Amsterdam?

  1. Een optie of onderbodstelling op de woning. Zo snel mogelijk na jouw opdracht nemen wij contact op met de verkoper of diens makelaar, om te voorkomen dat een ander er met de woning vandoor gaat.

  2. Professionele en scherpe prijsonderhandelingen door onze gespecialiseerde aankoopmakelaar. Onze makelaar richt zich enkel op het aankopen van woningen, dus er is bij ons geen sprake van belangenverstrengeling. Dat is correct ten opzichte van de verkopend makelaar en dat wordt gewaardeerd.

  3. Wij helpen je een gecertificeerde taxateur uit Amsterdam (of naburige plaats indien de woning buiten Amsterdam staat) te vinden voor de taxatie van de woning. Deze taxateur beoordeelt niet alleen de werkelijke waarde, maar kijkt ook naar de bouwkundige staat, naar omgevingsfacturen, naar hinderlijke erfdienstbaarheden etc. De kosten voor de taxatie en het taxatierapport betaal je zelf. Een dergelijk erkend NHG- / NWWI-taxatierapport heb je altijd nodig bij de bank. Het taxatierapport voldoet aan alle eisen die banken stellen en kun je dus bij iedere bank gebruiken.

  4. Wij helpen je een lokale bouwkundige te vinden die vooral kijkt naar de (on)mogelijkheden van de woning en eventuele bouwkundige gebreken. Met hem loop door de woning en maak je aantekeningen van zijn bevindingen, zodat je de woning beter leert kennen en precies weet wat je koopt. De kosten voor deze bouwkundige (meeloop)keuring betaal je zelf.

  5. Het formuleren van de juiste ontbindende voorwaarden, zodat je later niet in de problemen komt doordat je bijvoorbeeld de financiering niet rond krijgt.

  6. Juridische ondersteuning en de controle koopcontract op "kleine lettertjes" die afwijken en in jouw nadeel kunnen werken en het doorspreken van dat contract voordat je een handtekening plaatst.

  7. Onbeperkte aankoopbegeleiding. Wij gaan door totdat jij een huis hebt aangekocht. En dat allemaal voor het tarief van € 1.695,-.

  8. Hulp bij het zoeken naar een goede notaris.

Onze courtage

Ons all-in tarief bedraagt € 1.695,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. 

Vrijblijvend contact opnemen