(Sluiten)

Aankoopbegeleiding Amsterdam

 

Wat mag je verwachten van de aankoopbegeleiding door Aankoopmakelaar Amsterdam?

 1. Een optie of onderbodstelling op de woning. Zo snel mogelijk na jouw opdracht nemen wij contact op met de verkoper of diens makelaar, om te voorkomen dat een ander er met de woning vandoor gaat.

 2. Gratis ondehandelingen. Onze makelaar onderhandelt met de verkopende partij, zodat wij weten waar de prijs ongeveer op uit zal komen. Wil je - met de nieuwe informatie - de aankoop annuleren? Dan brengen wij in dit stadium niets in rekening.

 3. Professionele en scherpe prijsonderhandelingen door onze gespecialiseerde aankoopmakelaar. Onze makelaar richt zich enkel op het aankopen van woningen, dus er is bij ons geen sprake van belangenverstrengeling. Dat is correct ten opzichte van de verkopend makelaar en dat wordt gewaardeerd.

 4. Een taxatie door een gecertificeerde taxateur uit Amsterdam (of naburige plaats indien de woning buiten Amsterdam staat). Deze taxateur beoordeelt niet alleen de werkelijke waarde, maar kijkt ook naar de bouwkundige staat, naar omgevingsfacturen, naar hinderlijke erfdienstbaarheden etc.

 5. Een lokale bouwkundige die vooral kijkt naar de (on)mogelijkheden van de woning en eventuele bouwkundige gebreken. Met hem loop door de woning en maak je aantekeningen van zijn bevindingen, zodat je de woning beter leert kennen en precies weet wat je koopt.

 6. Het formuleren van de juiste ontbindende voorwaarden, zodat je later niet in de problemen komt omdat je bijvoorbeeld de financiering niet rond krijgt.

 7. Juridische ondersteuning en de controle koopcontract op "kleine lettertjes" die afwijken en in jouw nadeel kunnen werken en het doorspreken van dat contract voordat je een handtekening plaatst.

 8. No cure, no pay-principe, als jouw bod niet wordt geaccepteerd ben je ons geen kosten verschuldigd.

 9. Koop je de woning? Dan verwerkt de aankooptaxateur de woningscan tot een volwaardig taxatierapport. Een dergelijk erkend NHG- / NWWI-taxatierapport heb je altijd nodig bij de bank en die kosten heb je dus alvast niet meer. Het taxatierapport voldoet aan alle eisen die banken stellen en kun je dus bij iedere bank gebruiken.

 10. Een 24-uurs helpdesk voor al jouw vragen. Wij zijn ook 's avonds en in het weekend bereikbaar!

 11. Hulp bij het zoeken naar een goede notaris.

Onze courtage

Ons all-in tarief bedraagt 1.695,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. 

Vrijblijvend contact opnemen