(Sluiten)

Als aankoopmakelaar voor groot Amsterdam heben wij ook ervaring met de aankoop van woningen in Stadsdeel West. Dus ook als je een woning in Stadsdeel West wilt aankopen, kunnen wij als ervaren aankoopmakelaar voor groot Amsterdam (en dus ook Stadsdeel West) van dienst zijn.

Wij zijn een organisatie waarbij het accent ligt op het inschakelen van lokale (Amsterdam / Stadsdeel West) en gemotiveerde deskundigen voor ieder deelgebied van het aankooptraject.

Wij werken met vaste mensen in Amsterdam (Stadsdeel West): een bouwkundig specialist en een gecertificeerd taxateur.

Het onderhandelen doen wij altijd zelf. Niet alleen omdat we daar heel goed in zijn, maar ook om afstand te kunnen bewaren naar de verkopend makelaar. Amsterdamse makelaars die met elkaar onderhandelen, zullen niet altijd geneigd zijn elkaar onder druk te zetten. Wij hebben geen persoonlijke bindingen met de makelaar uit Amsterdam waar we mee onderhandelen, enkel het belang van de koper telt voor ons: de laagst mogelijke aankoopprijs.

De bouwkundige is nodig om (verborgen) gebreken op te sporen en (on)mogelijkheden te bespreken, een onafhankelijke taxateur uit Amsterdam om de zuivere waarde van het object te bepalen en om een taxatierapport op te maken dat je bij iedere bank van Nederland kunt gebruiken.

Laat je bij de aankoop van jouw woning in Stadsdeel West - Amsterdam bijstaan door een ervaren aankoopmakelaar die je betaalt naar prestatie.

Prestatietarief: no cure, no pay

Onze aankoopmakelaar was in 1998 de eerste aankoopmakelaar in Nederland die zich uitsluitend bezighield met aankoopbegeleiding en die het tarief niet berekende op basis van een percentage van de koopprijs, maar op basis van het bedrag dat van de vraagprijs werd afgedongen. En zo werken we nog steeds. Met een transparant en fair prestatietarief, loon naar werken.

Alleen op die manier weet je heel zeker dat jouw aankoopmakelaar zich tot het uiterste zal inspannen om daadwerkelijk de laagste koopprijs te realiseren.

Meer informatie

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Als er spoed bij is, wordt er binnen het uur door de beëdigde aankoopmakelaar contact met je opgenomen (ook 's avonds en in het weekend).